My Secret Garden
Vader nak kertas warna . Please Ayah =_=
Thursday, October 6, 2011 | 1:31 AM | 0 comments


~السلام عليكم~
Hai dan selamat bertemu kembali . hehe zaman sekarang ni parody menjadi-jadi kankankan ? Heh , menjadi-jadi pun aku tetap setia tengok jugak . Bukan apa , rasa kelakar pulak bila kita dah tengok yang asli punya , and tetiba ada orang plak create lagi satu versi video/lagu/movie tu .

> enjoy your watching < Sebut saya suka parody kuat-kuat ( sori kalau ada kemahuan mahu menghentak aku kat meja) baibaibaibaibai ^^

Older Post | Newer Post
ELLO ELLO !
Yo buddy . Im PMR 2012's victim (Y)


Signboard ~~

Owner Tales


Walkie Talkie

Shoutbox


Big Thanks
Skin By Cikin
Edited By Ain Emira
Welcome to my secret garden ! Follow me? | Dashboard
_________________________ I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://html.expresso.me/smileys