My Secret Garden
Video berkesan untuk proses pembelajaran .
Tuesday, October 4, 2011 | 3:26 AM | 1 comments
~السلام عليكم~

Dah lama kan tak update blog ni kankankan ? Entah kenapa rasa rajin pulak nak update siap renovate blog pulak tu ='= < berkerutsepertisembelit Mwehehehe ye lah kan diberi kesempatan cuti ni kan . haha aku taknak lah jadi kacang melupakan kulit . Ish kesian Kacang bogel akibat tersilap letak baju .

Thanks ah form 3ians sebab beri kitorang form one dan form two cuti sebab korang periksa besar kan . Haha ~ *aku suka sebab dapat tidur lewat* Tapi cuti cuti pun takkan nak tinggalkan buku macam tu je , aduhai . Menangis tak berlagulah buku tu malam malam . Okay sesiapa yang rasa sangat malas nak baca buku yang nyata tu , boleh guna inisiatif yang sememangnya aku ikut .

Buka TV atau nama saitifiknya televisyenastoro < tv yang ada Astro

okay step two tekan nombor 601 jika anda bakal mengambil UPSR tahun hadapan .
Tekan 602 jika anda bakal mengambil PMR tahun hadapan dan 603 jika anda bakal mengambil SPM tahun hadapan .

ikut je tips yang disiarkan :) Insya-Allah berjaya .

Haha aku jumpa satu video yang menarik untuk aku kongsikan untuk korang :) tekan >sini< Khas untuk Form2 yang favourite subjectnya adalah Sains . Kreatif haha . Iras dengan Annoying orange . hehe lagu pun macam dah nak sama macam lagu Bebeh Justin Bibir yang gigi dia comel tu . Ingat ! tiada alasan untuk orang yang mahu berjaya :)

okay baibai ^-^V





Older Post | Newer Post
ELLO ELLO !
Yo buddy . Im PMR 2012's victim (Y)


Signboard ~~

Owner Tales


Walkie Talkie

Shoutbox


Big Thanks
Skin By Cikin
Edited By Ain Emira
Welcome to my secret garden ! Follow me? | Dashboard
_________________________ I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://html.expresso.me/smileys