My Secret Garden
Comel ke tak eh ?
Sunday, May 1, 2011 | 3:53 AM | 0 comments

Hehe . Hari ni dapat online . Hmm , dengan rasa dukacita , aku bukak Farmville . Hahahahahaha~great . pokok aku dah mati . Tinggal pokok plum dengan epal je yang selamat . huh , benci benci . Dah , aku malas nak main dah . Dah malas main Farmville , main Fishville pulak , geret < ini bukan typing error ok Aiman :) Ikan aku SEMBILAN ekor dah mati . Yang lain pulak , asyik nak dadah je . dadah a..k.a ubat . fedap aku , terus bersara bela ikan , tanam pokok , masa untuk berblogging :)

Ceh , sambil sambil tu aku tengok tv3 – Just For Variety –teater penguin . OMG , sumpah comel . en den aku tulis status aku macam ni – “ comel la penguin kat tv3 ni “ . Haha .


hehe Cik PRS Mok ni . haha ~ hee . ye lah yelah kau comel :) ikhlas ni .haha .


~السلام عليكم~Terima Kasih daun keladi , lain kali baca lagi ok !

Older Post | Newer Post
ELLO ELLO !
Yo buddy . Im PMR 2012's victim (Y)


Signboard ~~

Owner Tales


Walkie Talkie

Shoutbox


Big Thanks
Skin By Cikin
Edited By Ain Emira
Welcome to my secret garden ! Follow me? | Dashboard
_________________________ I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://html.expresso.me/smileys