My Secret Garden
Pindah ?
Sunday, March 13, 2011 | 10:11 PM | 0 comments
pakcek google ,trimas !
~السلام عليكم~
hmm , buat masa sekaraang ni , aku sangat sibuk . yup , sibuk sangat atau sangat sibuk ( hah , buat pa la nak terbalik pun , sama je la ) ye la , sibuk nak buat header (ohh tu tarapapa la pasal ni ) , felt ( haha , tapi langsung takde idea. Ada siapa siapa nak bagi idea?) , nak edit blog sendiri ni .

jenuh la nak carik sume benda ni . lagi berapa bulan entah nak pindah rumah . Hmm , MUNGKIN AKAN PINDAH SEKOLAH JUGA . Haha .
Dari tadi aku nengok mak aku ralit gila search itu google . Wuargh . Aku tak sabau nak pindah rumah baru . Nak katil single , tak nak katil besau besau . susah nak kemas maa .aku bukan pemalas oke . tak cukup masa jer .

Hmm , beliau nak beli rumah kecik kecik ja . Sebab rumah sebelum ni :

  • sangat la luas , sampai adik aku nak pergi tandas pun nak berteman .
  • mandi ? jangan harap la nak sorang sorang . Adik aku punya pesen , selagi tak ada orang teman , jangan kata la . Sampai habis cuti pun tak mandi .
Tu je la sebabnya . mak aku bimbang beno haa nanti sampai ke beso nanti asyik nak berteman je . huh , rimas aku . Rumah yang bakal aku duduk nanti (ikut mak aku cakap la )
  • kau pusing kanan , dah nampak living room.
  • kau toleh kiri , dah nampak bilik ayaq .
  • kau pusing belakang , dah nampak bilik .
  • kau pusing punya pusing punya pusin 360 darjah , ko dah tak nampak apa dah . Nampak tingkap spital je la .
wargh , tak sabar aku . hei hei , tingkat sembilan ouh apartment tu . Habis , nanti kalau lif rosak ? ohhh tidakk ! tak kan la.... tangga ?huh . aku janji akan menjaga kemudahan awam ! kehkeh :)
okeh la , banyak kelija mau bikin . caucinbincau !

Terima Kasih daun keladi , lain kali baca lagi ok !

Older Post | Newer Post
ELLO ELLO !
Yo buddy . Im PMR 2012's victim (Y)


Signboard ~~

Owner Tales


Walkie Talkie

Shoutbox


Big Thanks
Skin By Cikin
Edited By Ain Emira
Welcome to my secret garden ! Follow me? | Dashboard
_________________________ I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://html.expresso.me/smileys