My Secret Garden
Yogi Bear Versi 3D
Saturday, February 5, 2011 | 2:57 AM | 1 comments

~السلام عليكم~
ERR , hahah . Sekarang kan tengah cuti . And then , bila cuti ni plak , rumah x de air pulak . So , basuh kasut tak boleh , sumenye x jalan la kan . Cehh, alasan . Mak aku ajak la tengok wayang , beliau kate nak tengok cerita Green Hornet , aku pun macam errrr . Aku pun berserah je la .

Bila dah sampai , tengok2 , hahahhaha . Green Hornet takde . Hahaha , bagus la . Aku bukannye suke cite camtu . HAha , adik aku pun suggestkan cerita kartun ni . Haha , gila bapak mahal punye rege . Cerita boleh tahan la , disebabkan pakai cermin mata 3D , time kerepek terbang fly fly away tu , aku rasa cam nak capai je . Haha , yang time turtle jilat muka tu pun , haha . rasa geli gila do . Haha . Saya bagi 4 bin+ tang . Haha .

p/s : Apa rasa bila Khurafat versi 3D ? Ada bran ?

Terima Kasih daun keladi , lain kali baca lagi ok !

Older Post | Newer Post
ELLO ELLO !
Yo buddy . Im PMR 2012's victim (Y)


Signboard ~~

Owner Tales


Walkie Talkie

Shoutbox


Big Thanks
Skin By Cikin
Edited By Ain Emira
Welcome to my secret garden ! Follow me? | Dashboard
_________________________ I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://html.expresso.me/smileys