My Secret Garden
StripGenerator.com
Wednesday, February 16, 2011 | 11:43 PM | 0 comments

~السلام عليكم~

Hey , cuba teka aku baru balik daripada mana ? haha , teka la, teka la . Haha , ok la . hari ni aku nak share ngan korang pasal satu menda yang best gila . hey , aku bukan nak mengedar dadah la.lek la .


Tadaa , ni la StripGenerator.com , fungsi laman web ni , kita boleh cipta komik ala ala Lawak Kampus tu . Hmm , tapi kalau nak create story tu , register la dulu oke . Sumpah memang best gila . Oh ya , kalau korang nak create korang punya kartun sendiri pun boleh . Try lah ok : )

Ha , aku baru lepas bukak formspring aku . Aha , ada la plak si sengal ni tanya ,

“ why need to ask you everything ?”

Aku pun macam , ehh ? memang la sengal . kan aku tulis kat kotak formspring aku

“Ask me anything .Don’t just sit there”

Eii , macam harkptuii betul la . Haha . orang kata ANYTHING la anonymous . Bukan EVERYTHING .

p/s : kalau rabun pakai la spec .
Terima Kasih daun keladi , lain kali baca lagi ok !

Older Post | Newer Post
ELLO ELLO !
Yo buddy . Im PMR 2012's victim (Y)


Signboard ~~

Owner Tales


Walkie Talkie

Shoutbox


Big Thanks
Skin By Cikin
Edited By Ain Emira
Welcome to my secret garden ! Follow me? | Dashboard
_________________________ I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://html.expresso.me/smileys