My Secret Garden
Haih .
Wednesday, February 2, 2011 | 9:30 PM | 0 comments
~السلام عليكم~
dan selamat pagi cinta . Haha. Hari ni baru dapat online. Haha , semalam balik lambat ouh daripada sekolah . hahah , gara-gara latihan debat tu la . Tapi best ! Haha , alaa , baru nak kenai kenai . Takpe2 , x kenal maka x cinta lah kan . Nak blaja izin laluan la , carik soklan yang x de jawapan la.
hehe :)

Haha , memang aku tabik gila lah kan kat sorang dak form one ni . Form one lagi dah masuk debat . Hah , rezeki kau la tuu :) Dah la , malas lah plak nak blogging ni kan . Jom bukak Kerenah . Haha , ni baru best .

Aha , sekarang Facebook dah bosan sket . Aku sorang je kot yang rase cam tu . Penuh je notifications tu . Bukannya komen ke hape , asyik hantar request game je . Aduhh . Jenuh le nak ignore segale benda tu . Apakah ? Hmm . memang bosan gila lah kan , ok la , bye bucuk :) hehe :)


Older Post | Newer Post
ELLO ELLO !
Yo buddy . Im PMR 2012's victim (Y)


Signboard ~~

Owner Tales


Walkie Talkie

Shoutbox


Big Thanks
Skin By Cikin
Edited By Ain Emira
Welcome to my secret garden ! Follow me? | Dashboard
_________________________ I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://html.expresso.me/smileys