My Secret Garden
Entry di pagi hari ~
Friday, February 18, 2011 | 5:10 PM | 1 comments
~السلام عليكم~

Hey , selamat pagi Malaysia . Huarghh , mengantuk gila pagi ni . tapi gagahkan jua mata ni nak blogging . kehkeh : ) Pagi tadi terbnagun sebab adik adik semua sekolah . Ada perarakan maulidur rasul kat sekolah . Tu yang melalak lalak takde samping . Jenuh le nak mencarik nye . Yang sesuai dah tak muat , *samping tu mengecut ke , adik aku yang mengembang ? kehkeh * Hmm , at last,adik aku pakai samping songket atuk aku .

Hmm , bersemangat gila dia . Sister aku pulak dia relaks je , pakai baju kurung sekolah dengan kain batik . Perghh , dia sorang je yang takde prob pagi ni . Aku pelik gilalah , guru kelas dia kan non muslim , wahh dahsyatnye cikgu kau !

And then dia cakap : alaa , cikgu buat donno je , kitorang yang buat sendiri .

Ohh bagus sudah ! takkan nak harapkan cikgu je , kan ?

Hm , disebabkan rumah aku depan sekolah , sempat la jugak tengok adik aku yang lelaki tu berarak . Ceh , siap pegang sepanduk lagi tu . Wahahaha ~ hmm , hensem jugak adik aku . kehkeh

Oh ya , semalam nenek aku pergi melawat biras *eh , biras ke beras?* kat dekat rumah di Telok Panglima Garang sebab dia sakit tenat . Kata makcik aku , buah pinggang dah final , and then jantung dah lemah . anytime , anything can happen lah , kata makcik aku .

So , sama samalah kita doakan beliau .

~Aminn ~



Terima Kasih daun keladi , lain kali baca lagi ok !

Older Post | Newer Post
ELLO ELLO !
Yo buddy . Im PMR 2012's victim (Y)


Signboard ~~

Owner Tales


Walkie Talkie

Shoutbox


Big Thanks
Skin By Cikin
Edited By Ain Emira
Welcome to my secret garden ! Follow me? | Dashboard
_________________________ I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://html.expresso.me/smileys