My Secret Garden
Belacan&Paku :)
Friday, February 18, 2011 | 12:39 AM | 0 comments
~السلام عليكم~

Fuhh , petang yang panas ni seronok kalau dapat pekena cendol . Pergh , sedapnyaa .

Hmm , petang petang ni best gak lah kan layan video kelakar . Hey, dah tengok video Belancan&Paku ? Haha , memang best lah jugak bila tengok mat salleh speaking malay .

Aku paling suka video Belacan&Paku – Belacan dan paku tengok orang Malaysia . Haha.

Paku : kau ada girlfriend kah ?

Belacan : kau ada girlfriend kah ?

Paku : tidak juga .Sebab saya suka orang Malaysia saja .

Belacan : tapi disini tak de .

Paku : tak ada orang Malaysia .

Haha , kat belakang dorang tu orang Malaysia la kot .

Paku : apa itu bunyi ?

Pusing belakang , nampak orang Malaysia .

Paku : Habislah kami !Ada orang Malaysia dibelakang.Huh , saya malu sudah .


Aku pun macam , wooo ! dahsyatlah mereka ni .

Oh ya , yang pasal Hari Raya pun best jugak .Yang tak leh blah tu yang Paku main piano lagu raya . Fuhh . try lah tengok oke : )


Terima Kasih daun keladi , lain kali baca lagi ok !

Older Post | Newer Post
ELLO ELLO !
Yo buddy . Im PMR 2012's victim (Y)


Signboard ~~

Owner Tales


Walkie Talkie

Shoutbox


Big Thanks
Skin By Cikin
Edited By Ain Emira
Welcome to my secret garden ! Follow me? | Dashboard
_________________________ I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://html.expresso.me/smileys