My Secret Garden
Selipar
Tuesday, December 28, 2010 | 4:09 AM | 2 comments
~السلام عليكم~

Hai kawan kawan . Ini sayalah , Upin . Haha , terasa malas la nak update blog ni . Dari tadi asyik blog walking je , entah bila nak buat post baru kan . Tak lama lagi dah nak sekolah balik . Ni yang bersemangat nak blogging ni . Sampaikan satu hari tak dapat online , terpaksa merayu pada mak aku . haha , siap kata “ kakak perlukan masa untuk bersosial” haha , mak aku gelak je la dengan kepelikan anaknya ini .

Dah la , hari ni aku nak cerita pasal selipar lah . Gila , dah malam malam ada lagi mood nak cerita pasal selipar . Haha , ye lah . Teringat kat selipar Facebook yang ada kat pasar tani hari tu . Oh ya , ada selipar Blogger juga . haha , rasa tak sampai hati pulak nak beli . Bagai dipijak-pijak facebook ngan Blogger tu . Tapi comel la selipar tu . Haha , eish . Ada rezeki nanti beli la .

Ok ok . malas la nak cerita pasal selipar lagi . dah kekeringan idea dah ni . haha . ni akibat blogging sambil tengok cerita He’s Beautiful la ni =)

p/s : kenapala Hwang Tae Kyung jahat sangat , hehehe =)

Terima Kasih daun keladi , lain kali baca lagi ok !

Older Post | Newer Post
ELLO ELLO !
Yo buddy . Im PMR 2012's victim (Y)


Signboard ~~

Owner Tales


Walkie Talkie

Shoutbox


Big Thanks
Skin By Cikin
Edited By Ain Emira
Welcome to my secret garden ! Follow me? | Dashboard
_________________________ I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://html.expresso.me/smileys